Se convoacă, în şedinţă extraordinară, Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca, în ziua de marti, 30 iulie 2024, ora 10, cu proiectul ordinii de zi, conform Anexei care face parte integrantă din dispoziția nr. 2344 din 26 iulie 2024. Ședința se va desfășura prin platforma on-line de videoconferință Cisco webex.

Proiectul ordinii de zi al ședinței extraordinare a Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca, din data de 30 iulie 2024

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației tehnico-economice și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Retehnologizarea procesului de producere, transport și distribuție a energiei termice în SACET Cluj-Napoca, în vederea creșterii eficienței energetice și reducerii emisiilor de gaze cu efect de seră CO – Centrala Termică de Zonă (CTZ) Someș Nord reconfigurată, inclusiv rețelele de distribuție aferente”, Volumul 3: Capacități de producere a energiei în cogenerare de înaltă eficiență în dotarea Centralei Termice de Zonă – CTZ Someș Nord. Proiect din inițiativa primarului.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii și implementării proiectului „Retehnologizarea procesului de producere, transport și distribuție a energiei termice în SACET Cluj-Napoca, în vederea creșterii eficienței energetice și reducerii emisiilor de gaze cu efect de seră CO – Centrala Termică de Zonă (CTZ) Someș Nord reconfigurată, inclusiv rețelele de distribuție aferente”, Volumul 3: Capacități de producere a energiei în cogenerare de înaltă eficiență în dotarea Centralei Termice de Zonă – CTZ Someș Nord. Proiect din inițiativa primarului.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului general rectificat al municipiului Cluj-Napoca pe anul 2024. Proiect din inițiativa primarului.