Zilele Clujului 2024 au debutat în forță, cu o impresionantă poveste creată în jurul unui spectacol de drone, lasere și proiecții video. În ciuda ploii, zeci de mii de oameni au cântat și s-au distrat alături de Iuliana Beregoi, Cargo și Irina Rimes. Noile străzi pietonale ale orașului au prins viață, cu activări și activități care mai de care mai captivante pentru publicul clujean.

În parcul central au avut loc concerte și activități pentru toată familia: de la zone de aventură la târguri de meșteșugari sau zona de vin. Întreg orașul a prins de altfel viață, iar zilele următoare se anunță și mai pline:

Vineri, în Piața Unirii va avea loc un inedit spectacol „Copiii Europei”, după care centrul se transformă într-o veritabilă sală de teatru. Pe Potaissa se călătorește în timp, cu taberele antice și medievale, pe Universității vor fi activări feerice, iar pe Kogălniceanu multiculturalitatea și mâncarea bună fac un excelent mix. Parcul central vă așteaptă cu zeci de activități pentru cei mici, dar și pentru cei mari, iar în Piața Muzeului vă veți putea bucura de o atmosferă boemă, asistând la o serie de concerte.

Împreună, ne distrăm în peste 40 de locuri din oraș. Programul complet îl găsiți pe AICI, iar momentele surprinse în timpul activităților le găsiți pe social media Zilele Clujului: Facebook, Instagram, Tiktok.

Broșura Zilelor Clujului