La finalul lunii martie, în cadrul „Săptămâna altfel”, polițiștii locali au desfășurat activități educativ-preventive cu preșcolari și elevii clujeni. Una dintre aceste activități a avut loc la Grădinița cu program prelungit „Căsuța poveștilor” de pe str. Feroviarilor nr. 1A din municipiul Cluj-Napoca.

Le-au fost transmise copiilor informații adaptate vârstei, privind cunoașterea și respectarea regulilor de circulație rutieră și le-au fost prezentate mijloacele de intervenție și o autospecială marca Renault Zoe aflate în dotarea Poliției locale.

La final, fiecare copil a primit o bulină cu Sigla Poliției locale.

La activitate au participat un număr de 54 copii și 9 cadre didactice.

De asemenea, polițiștii locali au desfășurat o activitate educativ-preventivă cu elevii claselor a II-a de la Școala Gimnazială „Emil Isac” de pe str. Giordano Bruno nr. 46 din municipiul Cluj-Napoca.

Le-au fost transmise copiilor informații privind misiunea polițistului local, reguli ce trebuie însușite și respectate de fiecare copil privind protejarea mediului înconjurător și păstrarea curățeniei, reguli de protejare individuală, precum și de circulație rutieră.

De asemenea, le-au fost prezentate mijloacele de intervenție și o autospecială marca Renault Zoe aflate în dotarea Poliției Locale.

La final, fiecare copil a primit un semn de carte cu recomandări primite din partea Poliției Locale.

La activitate au participat un număr de 52 copii și 2 cadre didactice.

Aceste activități au fost desfășurate de către polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine și Siguranță Publică și din cadrul Serviciului Control Trafic Rutier.