Ședința Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism (C.T.A.T.U.) va avea loc miercuri, 3 mai 2023, începând cu ora 9.00, în format de videoconferință, pe  platformă electronică dedicată Cisco Webex Meetings.

Proiectanții proiectului supus dezbaterii în comisie vor primi, în ziua ședinței, pe adresele de  e-mail furnizate, un link prin intermediul căruia se vor putea conecta la ședință. Linkul primit poate fi transmis beneficiarilor proiectelor, dacă aceștia doresc să asiste la ședință.

Se  permite accesul la videoconferință a proprietarilor parcelelor adiacente celor care fac obiectul studiilor de urbanism, reprezentanților mass-media și altor persoane interesate. În acest sens, cei care doresc să participe, se vor înscrie pe site-ul Primăriei, la secțiunea Administrație/Servicii online/Depune cereri, completând formularul online disponibil la Biroul strategii urbane sau accesând  ACEST LINK.

Înscrierea se poate face până cu cel mult 4 ore înaintea începerii ședinței. Doritorii vor primi un link pe adresa de e-mail prin intermediul căruia se vor putea conecta la ședința C.T.A.T.U. pentru a lua cuvântul la punctul de pe ordinea de zi la care s-au înscris.