Primăria și consiliul local CLUJ-NAPOCA2022-08-30T10:08:15+03:00
Primăria și consiliul local

Cluj-Napoca

PROCEDURI ONLINE

Ai la dispoziție peste 300 de proceduri online. Vezi toate procedurile online

REGISTRATURĂ

Vrei să depui o cerere?
Ai peste 140 de formulare online

Ai depus deja o cerere?
Poți verifica stadiul cererii online.

SOCIAL MEDIA

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
10 ore în urmă
Municipiul Cluj-Napoca

Cluj-Napoca: A fost semnat contractul de proiectare pentru realizarea Science Campus Cluj. Suprafața totală a viitorului campusu este de 6,48 hectare.

Investiția structurată:
- 3,48 hectare: Primăria va realiza un centru științific / Science Center și o piață urbană cu terenuri de sport.
- 3 hectare: Universitatea Babeş-Bolya va realiza un ansamblu complex de cercetare-dezvoltare-inovare, în forma specializării inteligente InfoBioNano4Health, incluzând și sediul Facultății de Matematică și Informatică, alături de un cămin studențesc.

Situat în zona Lomb a Municipiului Cluj-Napoca, în vecinătatea celor două clădiri ale Cluj Innovation Park (CREIC și TEAM), în cadrul ansamblului se va dezvolta infrastructură nouă pentru educație, cercetare, inovare și transfer tehnologic.

SC KXL Studio SRL va realiza proiectarea, fiind câștigătoarea concursului internațional de soluții organizat de Municipiul Cluj-Napoca în asociere cu Universitatea Babeş-Bolyai și realizat de Ordinul Arhitecților din Român (OAR), cu sprijinul Ordinul Arhitecților din România Filiala Transilvan.

Valoarea contractului: 7.100.000 lei fără TVA
... Citește mai multeSee Less

Cluj-Napoca: A fost semnat contractul de proiectare pentru realizarea Science Campus Cluj. Suprafața totală a viitorului campusu este de 6,48 hectare.  Investiția structurată:
- 3,48 hectare: Primăria va realiza un centru științific / Science Center și o piață urbană cu terenuri de sport. 
- 3 hectare: Universitatea Babeş-Bolyai va realiza un ansamblu complex de cercetare-dezvoltare-inovare, în forma specializării inteligente InfoBioNano4Health, incluzând și sediul Facultății de Matematică și Informatică, alături de un cămin studențesc.  Situat în zona Lomb a Municipiului Cluj-Napoca, în vecinătatea celor două clădiri ale Cluj Innovation Park (CREIC și TEAM), în cadrul ansamblului se va dezvolta infrastructură nouă pentru educație, cercetare, inovare și transfer tehnologic.  SC KXL Studio SRL va realiza proiectarea, fiind câștigătoarea concursului internațional de soluții organizat de Municipiul Cluj-Napoca în asociere cu Universitatea Babeş-Bolyai și realizat de Ordinul Arhitecților din România (OAR), cu sprijinul Ordinul Arhitecților din România Filiala Transilvania.  Valoarea contractului: 7.100.000 lei fără TVAImage attachmentImage attachment+8Image attachment

NEWSLETTER

Abonează-te pentru a fi la curent cu informațiile din orașul tău

Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. OK