Ședința din 9 martie 2015

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.1

Conferirea titlului de „Cetatean de onoare al municipiului Cluj-Napoca” domnului Prof. univ. dr. Alexandru Rotar.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.2

Modificarea si completarea Hotararii nr. 133/2005 (insusirea inventarului bunurilor care apartin domeniului public al municipiului Cluj-Napoca), cu modificarile si completarile ulterioare.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.3

Retragerea dreptului de administrare a Colegiului Economic „Iulian Pop” asupra imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Memorandumului nr. 22 si darea acestuia, in administrare, Scolii Gimnaziale „Ioan Bob”.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.4

Retragerea dreptului de folosinta gratuita a Directiei de Asistenta Sociala si Medicala asupra unei parti din imobilul situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Aviator Badescu nr. 32.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.5

Scoaterea din circuitul locativ a locuintei situata in municipiul Cluj-Napoca, str. Zrinyi nr. 7, ap. 2, si introducerea acestui imobil in circuitul spatiilor cu alta destinatie.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.6

Darea in folosinta gratuita, Directiei de Asistenta Sociala si Medicala, a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Zrinyi nr. 7, ap. 2.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.7

Modificarea obiectului Contractului de inchiriere nr. 2502/453/2004, incheiat cu Asociatia pentru Protejarea si Ajutorarea Handicapatilor Motor.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.8

Demolarea imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Constantin Daicoviciu nr. 4, ap. 5.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.9

Includerea in domeniul public al municipiului Cluj-Napoca si darea in folosinta gratuita, Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania, Sucursala Cluj, a unor imobile situate in municipiul Cluj-Napoca, str. Horea nr. 6.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.10

Modificarea Hotararii nr. 348/2014 (dezmembrarea, concesionarea, prin incredintare directa si insusirea documentatiei cadastrale pentru dezmembrare, a terenului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Constantin Brancusi nr. 16, in suprafata de 6 mp., in vederea extinderii si mansardarii locuintei).

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.11

Trecerea din domeniul public, in domeniul privat al Municipiului Cluj-Napoca si aprobarea demolarii imobilului-constructie, situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Donath nr. 238.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.12

Modificarea obiectului Contractului de inchiriere nr. 360502/2011, incheiat cu doamna Biro Elena.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.13

Aprobarea listei finale de prioritati pentru anul 2015, in vederea repartizarii, prin inchiriere, a locuintelor sociale din fondul locativ de stat.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.14

Aprobarea listei finale pentru anul 2015, rezultata in urma solutionarii contestatiilor, pentru tinerii care au acces la locuintele construite prin A.N.L., destinate inchirierii.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.15

Aprobarea listei de repartizare, in vederea atribuirii, pentru locuintele destinate inchirierii, construite din fonduri A.N.L.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.16

Aprobarea P.U.Z. pentru construire hala si birouri – B-dul Muncii nr. 279; beneficiara: S.C. CREDIS COMEXIM S.R.L.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.17

Aprobarea P.U.D. construire casa unifamiliala P+M, str. Lombului nr. 28A; beneficiar: Mercian Ioan.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.18

Aprobarea P.U.D. construire locuinta familiala D+P+E, str. Antonio Gaudi nr. 48 provizoriu; beneficiara: Viscan Maria.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.19

Aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investitii „Modernizare retea de iluminat public, prin trecerea in subteran – 2015, Volumul 1”.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.20

Completarea Anexei 4 din Hotararea nr. 470/2014 (aprobarea gestiunii directe a serviciului public de administrare a drumurilor si strazilor, respectiv a activitatii de reparatii si intretinere a strazilor, aleilor, trotuarelor, sistemului rutier de pe poduri si strazilor nemodernizate de pe raza municipiului Cluj-Napoca).

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.21

Aprobarea numarului de burse aferente semestrului II al anului scolar 2014-2015 pentru elevii din invatamantul preuniversitar de stat.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.22

Incheierea unui protocol de colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Cluj pentru organizarea olimpiadelor scolare, nationale si internationale, si a concursurilor interjudetene si nationale, care se vor desfasura in municipiul Cluj-Napoca, in perioada martie-mai 2015.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.23

Mandatarea unui consilier local pentru a reprezenta interesele Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca in cadrul Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor la FOTBAL CLUB C.F.R. 1907 CLUJ S.A., care va avea loc la sediul societatii, in data de 10.03.2015, ora 11.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.24

Mandatarea unui consilier local pentru a reprezenta interesele Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca in cadrul Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor S.C. TETAROM S.A., din data de 30.03.2015, ora 11.

Ați găsit informațiile căutate?

Ce anume nu ați găsit?

Cum luăm legătura cu dvs. ?

Cum am putea îmbunătăți pagina sau site-ul?

Informații suplimentare se pot obține de la:

Biroul Mass-media

Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. OK