„Cluj 100” este denumirea programului realizat de comunitatea clujeană cu prilejul aniversării a 100 de ani de la Marea Unire.

Sub această cupolă, pe tot parcursul anului 2018, se desfășoară la Cluj-Napoca o varietate de proiecte și evenimente, care ilustrează dimensiunile municipiului și evoluția comunității clujene în ultimul secol – de la inițiative care să aducă în atenția publicului momente importante din istorie, până la proiecte locale care au primit recunoaștere națională sau internațională și care includ în edițiile din anul acesta variate componente dedicate sărbătorii Centenarului: 1918-2018.

Inițiativele comunității clujene se alătură, astfel, proiectelor realizate de administrațiile locale din întreaga țară pentru celebrarea Marii Uniri și devin parte integrantă a modului în care România marchează această aniversare de importanță istorică.

Așadar, „Cluj 100” reprezintă în primul rând un moment istoric aniversar, cu încărcătură pozitivă, de mare importanță pentru românii de pretutindeni. Elementele istorice și moștenirea culturală a Clujului sunt prioritare în prezentarea programului. În același timp, „Cluj 100” este un prilej de a arăta multiplele dimensiuni ale Clujului contemporan și, implicit, evoluția orașului nostru în ultimul secol.

Pentru a fi la curent cu noutățile din programul Cluj 100, urmăriți pagina de Facebook:

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 zile în urmă
Municipiul Cluj-Napoca
O mulțime de activități au fost pregătite de Ziua copilului în Parcul Central „Simion Bărnuțiu” în cadrul evenimentului Hai-Hui printre povești - organizația ESUA - Asociație Culturală Româno-Germană.  Evenimentul beneficiază de finanțare nerambursabila de la bugetul local.Image attachmentImage attachment+Image attachment

O mulțime de activități au fost pregătite de Ziua copilului în Parcul Central „Simion Bărnuțiu” în cadrul evenimentului Hai-Hui printre povești - organizația ESUA - Asociație Culturală Româno-Germană.

Evenimentul beneficiază de finanțare nerambursabila de la bugetul local.
... Citește mai multeSee Less

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 zile în urmă
Municipiul Cluj-Napoca
Poliția locală Cluj-Napoca: Acțiune educativă și de informare pentru copii  De 1 Iunie, Poliția locală Cluj-Napoca alături de Poliția municipiului au desfășurat o acțiune educativă și de informare pentru copii. În cadrul evenimentului, cei mici s-au bucurat de echipamentele agenților de poliție și în același timp au testat scuterele, mașinile și bicicletele electrice ale Poliției locale.  La mulți ani tuturor copiilor!Image attachmentImage attachment+Image attachment

Poliția locală Cluj-Napoca: Acțiune educativă și de informare pentru copii

De 1 Iunie, Poliția locală Cluj-Napoca alături de Poliția municipiului au desfășurat o acțiune educativă și de informare pentru copii. În cadrul evenimentului, cei mici s-au bucurat de echipamentele agenților de poliție și în același timp au testat scuterele, mașinile și bicicletele electrice ale Poliției locale.

La mulți ani tuturor copiilor!
... Citește mai multeSee Less

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Momente de la evenimentele organizate sub egida Cluj 100 până acum

Incorrect slider name. Please make sure to use a valid slider slug.

Vedeți aici care sunt următoarele evenimente din programul „Cluj 100”.