„Cluj 100” este denumirea programului realizat de comunitatea clujeană cu prilejul aniversării a 100 de ani de la Marea Unire.

Sub această cupolă, pe tot parcursul anului 2018, se desfășoară la Cluj-Napoca o varietate de proiecte și evenimente, care ilustrează dimensiunile municipiului și evoluția comunității clujene în ultimul secol – de la inițiative care să aducă în atenția publicului momente importante din istorie, până la proiecte locale care au primit recunoaștere națională sau internațională și care includ în edițiile din anul acesta variate componente dedicate sărbătorii Centenarului: 1918-2018.

Inițiativele comunității clujene se alătură, astfel, proiectelor realizate de administrațiile locale din întreaga țară pentru celebrarea Marii Uniri și devin parte integrantă a modului în care România marchează această aniversare de importanță istorică.

Așadar, „Cluj 100” reprezintă în primul rând un moment istoric aniversar, cu încărcătură pozitivă, de mare importanță pentru românii de pretutindeni. Elementele istorice și moștenirea culturală a Clujului sunt prioritare în prezentarea programului. În același timp, „Cluj 100” este un prilej de a arăta multiplele dimensiuni ale Clujului contemporan și, implicit, evoluția orașului nostru în ultimul secol.

Pentru a fi la curent cu noutățile din programul Cluj 100, urmăriți pagina de Facebook:

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
19 ore în urmă
Municipiul Cluj-Napoca

LIVE: Încep lucrările pentru liceul și sala de sport din cartierul Borhanci, parte a proiectului complex ”Dezvoltare infrastructură educațională (HUB educațional) și de sănătate (Unitate de Sănătate – Centru de excelență pentru protonoterapie), dezvoltare infrastructură sportivă (Bazin de înot, Bază sportivă) și Pădure-Parc. ... Citește mai multeSee Less

Comment on Facebook

Ce frumos îi parcul din Bună Ziua... noroc că au fost evitate terenurile prietenilor care vor ajunge acum vecini cu parcul ... De școala din Bună Ziua nici nu mai zicem pentru că deja avem olimpici internaționali pe acolo...

Chiar la capǎtul centurii metropolitane, la intersecția cu metroul, vis-a-vis de Aqua Park.

Proiecte si lucrari normale ,nu fanteziste !

Centura domnu Boc ! Centura !

🤥🤥🤥🤥 Pinocchio 🤦😂😂

Fix inainte de alegeri s-a activat si boculet 😂😂😂 penibil omul...

Rahatilor USR-sti le sta in gât !

Asa ne au prezentat și centura Metropolitana, etc. Cine ii mai votează oare ? De 20 de ani nici o creșă sau o școală noua! Povești pentru creduli

Ce bine dacă ar fi campanie electorală odată la 2 ani😄😄😄

Dar ce coincidenta. O gramada de lucrari incepute in ultimele 1-2 luni.

Toate incep acum în campania electorală, oare mai sunt lopeți cu pământ de aruncat? Cred că ați cumpărat toate lopețile de pe piață! Nu vă este RUȘINE!

Frumos!Baronul Münchhausen era departe…

Toate încep săptămâna asta și toate se vor termi a la Paștele cailor lui Boc!

View more comments

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 zile în urmă
Municipiul Cluj-Napoca
Mâncare delicioasă, oameni faini, muzică și multă voie bună la Street Food Festival, eveniment ce se desfășoară în acest sfârșit de săptămână pe Platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”.  Eveniment organizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului local Cluj-Napoca.  Foto: Radu PădureanImage attachmentImage attachment+Image attachment

Mâncare delicioasă, oameni faini, muzică și multă voie bună la Street Food Festival, eveniment ce se desfășoară în acest sfârșit de săptămână pe Platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”.

Eveniment organizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului local Cluj-Napoca.

Foto: Radu Pădurean
... Citește mai multeSee Less

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Momente de la evenimentele organizate sub egida Cluj 100 până acum

Incorrect slider name. Please make sure to use a valid slider slug.

Vedeți aici care sunt următoarele evenimente din programul „Cluj 100”.