ANUNȚ

Privind valorificarea prin negociere a cantității de masă lemnoasă din fondul forestier proprietate publică municipiului Cluj-Napoca

Oraganizatorul negocierii: Primăria municipiului Cluj-Napoca
Data și ora desfășurării negocierii : 21.06.2019 ora 11:00
Locul desfășurării negocierii : sediul Primăriei Cluj-Napoca str. Moților nr. 3, Sala de sticlă – parter.
Negocierea este organizată și se va desfășura conform Regulamentului de valorificare a masei lemnoase din fondul forestier proprietate publică, aprobat prin H.G. 715/2017.
Data și ora negocierii:
Se admit la negociere operatorii economici admiși la preselecția organizată în data de 07.06.2019 și care depun cerere in vederea participării la negociere.
Data și ora limită până la care pot fi depuse cererile 21.06.2019 , ora 11:00 la sediul Primăriei Cluj-Napoca.
Volumul de masă lemnoasă pe picior oferit la negociere este de 506 mc.
Pe natură de produse:

1. APV nr. 1046 UP III Gilau volum brut 316 mc.
2. APV nr. 1146 U.P. III Gilau volum brut 190 mc.

Alte informații privind organizarea și desfășurarea licitației:
Neîncheierea contractului de vânzare-cumpărare a masei lemnoase adjudecate, în termenul maxim de 10 zile lucrătoare , stabilit prin caietul de sarcini , din culpă exclusivă a operatorului economic/grupului de operatori economici adjudecatar , atrage anularea adjudecării pentru masa lemnoasă respectivă și pierderea garanției de contractare aferentă.
Garanția de contractare reținută în condițiile alin(5) nu se restituie operatorului economic în următoarele situații:
a) nu a fost încheiat contractul de vânzare-cumpărare a masei lemnoase, în condițiile legii, din culpa operatorului economic.
b) nu a constituit garanția de bună execuție la data încheierii contractului.
c) își retrage oferta în perioada de valabilitate a acesteia.
d) a fost încheiat în termen contractul de vânzare-cumpărare a masei lemnoase, iar valoarea garanției, cu acordul părților se folosește pentru constituirea cauțiunii prevăzute de art. alin (1) din Legea nr. 46/2008 – Codul Silvic , republicată cu modificările ulterioare , pentru constituirea garanției de bună execuție și/sau pentru plata contravalorii masei lemnoase contractate.
Informații privind desfășurarea negocierii și partizile scoase la vanzare se pot obține de la sediul Primăriei Cluj-Napoca str. Moților nr. 3 , persoană de contact ing.Ocean Raul tel. fix 0264 431753 , mobil . 0771 490531

ADMINISTRATOR PUBLIC

GHEORGHE ȘURUBARU

DIRECTOR EXECUTIV
VIOREL PLEȘA