Ședința din 24 mai 2012

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.3

Aprobarea rectificarii bugetului general al municipiului Cluj-Napoca pe anul 2012, pe capitole, subcapitole, titluri, articole si alineate.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.4

Stabilirea tarifelor de inchiriere si acordarea de gratuitati pentru sala mare a Cazinoului.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.5

Reducerea imopozitului pe cladiri aferent imobilelor cu o performanta energetica superioara si care detin o certificare oficiala, recunoscuta la nivel mondial (L.E.E.D., B.R.E.E.A.M. sau D.G.N.B.), ca si „constructii verzi”.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.6

Mandatarea unui consilier local pentru a reprezenta interesele Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca in cadrul Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor la S.C.S. FOTBAL CLUB CFR 1907 S.A., din data de 28 mai 2012, ora 12:30.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.7

Mandatarea unui reprezentant al Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca in Adunarea Generala a Asociatilor de la S.C. CARTIERUL TINERETULUI CLUJ S.R.L., din data de 29 mai 2012 (la prima convocare) si, respectiv, din 30 mai 2012 (la a doua convocare).

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.8

Aprobarea P.U.D., imobil de birouri si spatii comerciale, cu regim de inaltime D+P+2E si amenajari exterioare, str. Fabricii de Zahar nr. 93A; beneficiara: S.C. OSTINA PROD S.R.L.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.9

Aprobarea P.U.D., extindere pavilion expozitional auto P+E, Calea Turzii nr. 160-162; beneficiara: S.C. MEBERO S.R.L.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.11

Aprobarea P.U.D., supraetajare imobil de locuinte colective la regim de inaltime final D+P+2E+2Er, str. Rasaritului nr. 101; beneficiar: Duca Traian.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.12

Aprobarea P.U.D., construire locuinta unifamiliala P+M, str. Mierlei nr. 4; beneficiar: Roman Tiberiu.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.13

Aprobarea P.U.Z. – str. Frunzisului si a P.U.D. – ansamblu de locuinte, spatii comerciale si birouri, str. Frunzisului fn.; beneficiara: S.C. NAPOPARK S.R.L.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.14

Aprobarea P.U.D., construire doua locuinte cu cate doua apartamente P+E+M, str. Tamasi Aron nr. 2 si 4; beneficiar: Rusanescu Cristian.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.16

Respingerea P.U.D, construire hostel S+P+2E, str. Milton Lehrer nr. 22; beneficiari: Suciu Mircea si asociatii.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.17

Aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Amenajare sens giratoriu Piata 1 Mai, in municipiul Cluj-Napoca”.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.18

Aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare strada Scortarilor si alei adiacente, in municipiul Cluj-Napoca”.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.19

Aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare strada Povarnisului, in municipiul Cluj-Napoca”.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.20

Aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare strada Donath, in municipiul Cluj-Napoca”.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.21

Aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare strada Mihai Romanul, in municipiul Cluj-Napoca”.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.22

Aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare strada Alexandru Vaida Voievod, in municipiul Cluj-Napoca”.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.23

Aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare strada Miron Costin, in municipiul Cluj-Napoca”.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.24

Aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare strada Gheorghe Pomut, in municipiul Cluj-Napoca”.

Ați găsit informațiile căutate?

Ce anume nu ați găsit?

Cum luăm legătura cu dvs. ?

Cum am putea îmbunătăți pagina sau site-ul?

Informații suplimentare se pot obține de la:

Biroul Mass-media

Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. OK